3 bin kişi doğalgaz abonesi oldu

Bakanlar Kurulu'nun nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerin doğalgazdan faydalandırılması yönünde aldığı karar sonrası Çorum'un Osmancık İlçesi'nde abone çalışmaları hızlandırıldı.

21 Eylül 2013 Cumartesi 16:17
 3 bin kişi doğalgaz abonesi oldu


Bakanlar Kurulu'nun nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerin doğalgazdan faydalandırılması yönünde aldığı karar sonrası Çorum'un Osmancık İlçesi'nde abone çalışmaları hızlandırıldı.

Bakanlar Kurulu'nun nüfusu 10 binin üzerinde olan ilçelerin doğalgazdan faydalandırılması yönünde aldığı karar sonrası 
Çorum'un Osmancık İlçesi'nde abone çalışmaları hızlandırıldı. İlçeye doğalgaz gelmesi için gerekli olan 5800 aboneden 3 binini Osmancık Girişimci İş Adamları Derneği (OGİAD) üyesi oldu.

Osmancık Girişimci İş Adamları Derneği (OGİAD) yönetim kurulu ve üyeleri, anlaşmalı bankaya giderek toplu doğalgaz abonelik müracaatı yaptı. Dernek Başkanı Mustafa Çıplak yeterli aboneye ulaşmak amacıyla ilçede başlatılan kampanyaya tam destek olduklarını söyledi.

OGİAD Başkanı Çıplak, yaklaşmaka olan kış mevsimi öncesi ayağa gelen fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade edip şunları söyledi: "
Osmancık İş Adamları Derneği olarak tüzüğümüzde de olduğu gibi ilçemizin ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmasında yer alacağımızı kurulduğumuzdan bu güne beyan ettik ve beyanlarımızı da uygulamalı olarak gösterdik. İlçemizdeki doğalgaz aboneliği çalışmalarının ilkinde dernek üyelerimizin de yoğun gayreti ile 3 bin aboneyi tamamladık. Şuanda da Bakanlar Kurulu'nun aldığı karara göre ilçemizde 5800 aboneye ulaşmamız gerekiyor. Bu kampanyaya da OGİAD yönetim kurulumuz ve üyelerimizle tam destek veriyor ve çalışmalara elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Osmancıklıların bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor. Bu fırsat bir daha ele geçmeyebilir, hepimiz tek yürek olmalı ve bu meseleyi de beraberce çözmeliyiz. Biz dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. İlçemizde bulunan diğer sivil toplum örgütlerinin de bu çalışmaya destek vermesi ile birlikte bir an önce istenilen abone sayısına ulaşmamız gerekiyor."

(
Cihan)




Son Güncelleme: 21.09.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.