3 ilçe sahil yolu için devrede

Oğuzlar’da İskilip Sahil Yolu Projesi’nin hayata geçirilmesi için teknik çalışma yapılıyor.

19 Temmuz 2019 Cuma 16:37
3 ilçe sahil yolu için devrede

Oğuzlar’da İskilip Sahil Yolu Projesi’nin hayata geçirilmesi için teknik çalışma yapılıyor.

Oğuzlar’ın turizm ile gelişip kalkınmasını sağlayacağı proje için İskilip Kaymakamlığı’nda Karayolları Samsun Bölge Müdürlüğü teknik ekibi, İskilip Belediye Başkanı, Uğurludağ Belediye Başkanı, Oğuzlar meclis üyelerinin katılımıyla  toplantı yapıldı.
Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, yaptığı açıklamada şöyle dedi; " Sahil Yolu Projesi Oğuzlar, İskilip, Uğurludağ, Laçin, Dodurga, Çankırı'nın birbiri ile ulaşım ağını geliştirip bölgenin Saklı Cenneti olan Oğuzlar’ımızın da kabuğunu kırmasını sağlayacak bir proje. Bacasız sanayi turizm ile bölgenin turizm potansiyelini ortaya çıkarması ilimizin de kalkınmasını sağlayacaktır. İlçemizin, bölgemizin, ilimizin kalkınması için bu projenin onaylanıp hayata geçirilmesinin gerekliliğine olan inancımızla bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz, projeye destek olan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Son Güncelleme: 19.07.2019 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-07-19 18:14:16

Türkiye'nin heryerinde Obruk barajı gölü gibi yüzlerce yer var. Bu yüzden il dışından kimsenin geleceğini düşünmesinler. Çorum iç turizmine faydası maliyetini karşılar gibiyse yapılsın tabiki.

Avatar
Neco 2019-07-19 19:17:36

Tosya İskilip yolundan bahseden yok seçim döneminde gündemdeki kişiler tarafından dile gatiriliyordu sessizlik var.

Avatar
Sevdalı diken liler 2019-07-21 15:20:34

Yıllardır 52 km lik dutludere dodurga oğuzlar iskilip bayat ankara bağlantılı var olan önem arz eden devlet yolu 1985 lerde iyileştirme projesi tamamlanmış karadeniz ankara bağlantılı yol projesi dururken olmayan ve olduralım diye uğraşılan bir talep. Önce varolana sahip çıksanızya..