3 kurum bir binayı kullanacak

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'un Kargı ilçesinde kamuyla ait atıl binanın 3 ayrı kurum tarafından kullanılabileceğini söyledi.

29 Temmuz 2022 Cuma 23:37
3 kurum bir binayı kullanacak

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve beraberindekiler Kargı'da incelemelerde bulundu.

Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve daire müdürleri tarafından karşılanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, İl Müftüsü Muharrem Biçer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, AFAD Müdür Vekili Nihat Köse, İl Genel Meclis Üyesi Vahit Kabakcı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Devrez, kamuya ait bir binada incelemeler yapılmasının ardından Hitit Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Kargı yerleşkesini ziyaret etti.

Kargı'da kamuya ait olan ve atıl vaziyetteki Orta Mahalle Sakız Sokak'ta bulunan binada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, kurumların istekleri üzerine bu binanın 3 kurum tarafından da kullanılabileceğini ifade etti. Üniversitenin barınma, İlçe Milli Eğitimin Kargı Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri için Kargı bezi dokuma atölyesi ve İlçe Müftülüğünün 6-8 yaş Kur'an Kursu için talep ettikleri binada incelemelerde bulunan Vali Mustafa Çiftçi, binanın büyük olduğunu ve bu kurumların binayı birlikte kullanabileceklerini belirterek bununla ilgili çalışmanın daha sonra yapılacağının altını çizdi.

Ziyaretin ardından Vali Çiftçi, milletvekili Kaya ve beraberindekiler Kargı Alioğlu Köyü afet alınanda, Sinanözü köyü yangın alanında yaptıkları incelemelerin ardından Kargı Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli Çorumlu 2022-08-02 01:33:21

Hani Ankarada 1100 odalı bi yer varya orayı kaç kurum veya kaç bakanlık paylaşır bide orayı hesaplasınlar

Avatar
İskilip 2022-07-30 11:56:54

Aynı ekibi İskilip e bekliyoruz, gelinde rezaleti görün, belediye ishani içinde ahır gibi, esnafın arasında bir yüksek okul, kiz çocuklarından utanın, Gazi Üniversitesine bagli bu okulu bu hale getirenlerin Allah belasını versin.

Avatar
Öz İskilip li 2022-07-30 12:04:53

Orta hasarlı İskilip MYO binasını kabul eden bu Rektör değil mi, yıkıp yeniden yapacak bu Oğuzhan değil mi, yalandan kim ölmüş, bir an önce bu cenazeyi kaldırın, gavuncu da namus meselesi demişti, temizleyin kardeşim, yoksa hepnizi Reise yazacağız.

Avatar
Çorum daki İskilip 2022-07-30 12:28:48

Siz İskilip i sahipsiz mi sanıyorsunuz, biraz adil olun, vekiller İskilip e ne yüzle geleceksiniz

Avatar
Çorum 2022-07-30 12:39:40

Bu Oğuzhan, Osmancugu il yaparsa şaşırmayın, uyan Çorum, 3 nüde süpürün gitsin, Çorum a bakan olacak siyasetçi bekliyoruz

Avatar
Hasan 2022-07-30 12:45:48

Dsi Genel Müdürü Akça hoca Çorum u level atlatır, bunlar lakırtı ile idare ediyor

Avatar
Öz İskilip li 2022-07-30 13:09:30

Vali bey İskilip MYO na çözümü bulur, Tarihi Sakarya İlkokulu boş bekliyor, Sn Valim MYO Restorasyon bölümü Sakarya İlkokulu na taşınirsa hem okul kurtulur, hemde geçici çözüm olur, yaparsa Vali bey yapar, ona inanıyoruz.

Avatar
İskilip 2022-07-30 13:16:30

İskilip MYO için geçici çözüm hakikaten Sakarya İlkokulu doğru, hemde tarihi Sakarya elden geçmiş olur, Vali bey bu işi çözer, inanıyorum.