3 saat süren görüşme

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile AK Parti, CHP ve MHP Meclis üyeleri, yaklaşık üç saat boyunca 2019 yılını değerlendirdi, 2020 yılı programını görüştü.

06 Ocak 2020 Pazartesi 16:03
3 saat süren görüşme

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 2019 yılını değerlendirmek ve 2020 yılı programını görüşmek üzere belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti, CHP ve MHP Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, başkan yardımcıları da hazır bulundu. Üç saatten fazla süren toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Çorum’a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, parti ayrımı gözetmeksizin AK Partili, Cumhuriyet Halk Partili ve Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerinin katılımıyla düzenledikleri istişare toplantısının samimi bir havada geçtiğini söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda alınan kararların ve yapılan değerlendirmelerin oldukça mühim olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “Burada çok güzel bir dayanışma ve samimiyet tablosu oluşturduk. Aldığımız kararların yanında bu birlikteliğimizi de çok önemsiyoruz. Çorum’umuza hizmet için yola çıktığımız günden beri istişare, ortak akıl ve birlikteliğe verdiğimiz önemi ısrarla dile getirdik. Şehrimizin gelişimi ve değerli hemşehrilerimizin huzuru için kimin fikri ve çabası varsa, sonuna kadar yanında olmaya hazırız. Bu hizmet kervanında bizzat yer alan değerli meclis üyelerimizin verdiği katkılar ve samimiyetleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 2019 yılını değerlendirip, 2020 yılında yapacağımız çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Ortak akıl, istişare ve gönül birlikteliği ile Çorum’a hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2020 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih 2020-01-06 20:53:57

Körler sağırlar bir birini ağırlar. Ne yaptılar on aydır da şimden sonra da ne yapacaklar. Tuncay yılmaz atıyor tutuyor gidiyor öpüyor. :) ilginç ya... Siyaset bu olmamalı daha düzgün ve ilkeli olmalı

Misafir Avatar
GeriVitesYok 2020-01-07 09:08:26 @Melih

O dediğin adamın derdi siyaset yapmak değil ki..Rant yakalamak...Ama çok bekler.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Boş geçti 2020-01-08 05:23:14

2019 boş 2020 boşş 2021 boşşş 2022 boşşş geçer gider koca bir fiyasko turan atlamaz bile kapalı pazar yaptı neyseki buda katık tarttı.

banner165