‘30 Ağustos azmin örneği’

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç...

28 Ağustos 2014 Perşembe 12:57
 ‘30 Ağustos azmin örneği’

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, 30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceği ve birlik beraberlikle her sorunun üstesinden gelineceğinin en güzel örneği olduğunu söyledi.

30 Ağustos Zaferi’nin milletimizin övünç kaynağı, şanlı tarihimizin özel günlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, mesajında şunları dile getirdi: “1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi dünyaya verilen önemli bir mesajdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı milletimizin, asla zalimlere, işgalcilere boyun eğmeyeceğinin gurur dolu geçmişinde olduğu gibi ilelebet bağımsız ve bir arada yaşayacaktır. Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olunan imkanların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimize Türk esnaf ve sanatkarları olarak şükran ve minnet duygularımızı sunuyor, şehit kanları ile sulanarak kurulan bu büyük ülkeyi, medeniyet yarışında en ön sıraya taşımak bizlerin en önemli görevidir.  Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”






Son Güncelleme: 28.08.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165