30 Ağustos milletin yeniden dirilişidir

Saatcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 13:51
30 Ağustos milletin yeniden dirilişidir

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.


Saatcı, “Ecdadımız uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih armağan etmiştir. Büyük Zafer 30 Ağustos'ta, emperyalizme karşı baş eğmemeye, var kalmaya kararlı bir milletin irade beyanının taçlandığı bir tarihin ifadesidir, milletin yeniden dirilişidir. 30 Ağustos, milletimizin hiçbir zaman, esaret ve dayatmaya boyun eğmeyeceğinin göstergesidir” dedi.


Türkiye’nin  dün olduğu gibi bugün de emperyalizme direnmeye devam ettiğini belirten Saatcı, konuya ilişkin açıklamasında şunları dile getirdi:


“Bu büyük zafer, sömürgecilerin dünyanın dört bir yanını işgal edip yağmaladığı bir devirde, asırlar içinde bu toprakları kan ve terle yoğurarak vatanlaştıran bir halkın, bütün mazlumlara umut dolu seslenişidir. Batılı emperyalistlerin bütün hile ve desiseleriyle fiziki birliğini kaybetse de gönül ve şuur birliğini koruyan ümmetin de maddi yardımları ve dualarıyla ayakta kalan Türkiye, tarihten gelen misyonunu ortaya koyarak, sömürgecilere dur demiştir. Ancak emperyalist devletlerin 95 yıldır bu topraklar üzerindeki kanlı işgal ve istila planları son bulmamıştır. O günden bu güne emperyalistler yeni oyunlarla karşımıza çıkmışlardır. Bugün de bu süreç devam etmektedir.

Emperyalistler vekalet verdikleri FETÖ, DAİŞ, PKK/PYD gibi terör örgütleri ile ülkemiz ve bölgemizde yeni oyunlar sergilemektedirler. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe görünümlü işgal girişimi bunlardan biridir. Fetullahçı terör örgütünün milletin silahlarını emperyalistlerden aldığı vekaletle yine millete yönelttiğine hep birlikte şahit olduk. Fakat millet tıpkı tarihte olduğu gibi baş eğmedi, darbecilere karşı destansı bir direniş göstererek emanete sahip çıktı. Milletimiz, tıpkı 30 Ağustos zaferinde olduğu gibi emperyalistlerin oyununu 15 Temmuz gecesi bir kere daha bozdu.Türkiye dün olduğu gibi bugün de emperyalizme direnmeye devam ediyor. 15 Temmuz’un hemen akabinde başlatılan terör dalgasına da direniyor, terör koalisyonun kirli planlarını yırtıp atıyor.

Çünkü bu topraklar, tarihte adalet ve hürriyetle yoğrulmuş topraklardır. Çünkü bu topraklar, mazlumların umutla baktıkları topraklardır. Bu topraklarda fitne tutmaz, terör yeşermez, ihanet barınamaz. Bu vesileyle, bu topraklara canını ve kanını veren şehitlerimizi bir kere daha rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyoruz.”


 

Son Güncelleme: 30.08.2017 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165