300 bin aileyi sevindirecek

Kimse Yokmu Derneği Çorum Şube Müdürü, Erkal Aykaç derneğin bu yıl 100'ü aşkın ülkede, toplam 300 bin ihtiyaç sahibi ailenin kurban sevincine ortak olmaya hazırlandığını ifade etti.

01 Ekim 2013 Salı 16:35
 300 bin aileyi sevindirecek

Kimse Yokmu Derneği Çorum Şube Müdürü, Erkal Aykaç derneğin bu yıl 100'ü aşkın ülkede, toplam 300 bin ihtiyaç sahibi ailenin kurban sevincine ortak olmaya hazırlandığını ifade etti.

Çorum merkezde kurban standı açan dernek, "
Kurban Bayramı" ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında tanıtım faaliyetleri yapılırken, hem de bağışların kabul edildiği belirtiyor. Burada bir açıklama yapan Kimse Yokmu Derneği Müdürü Aykaç, geçen yıl dünya genelinde 75 ülkede toplamda 86 bin 208 kurban hissesini 258 bin 624 aileye dağıtarak kardeşliği tüm dünya ile yaşadıklarını dile getirdi.

Aykaç şöyle devam etti: "Stanttımız bir iyilik merkezi, aynı zamanda da dernek irtibat yeri gibi hizmet vermektedir.İlk günler olmasına rağmen insanlar ciddi anlamda ilgi göstermektedirler. Kimse Yok mu Derneği, geçtiğimiz yıl 
Türkiye'de 81 ilde, dünya da 75 ülkede toplamda 86 bin 208 kurban hissesini 258 bin 624 aileye dağıtarak kardeşliği tüm dünyada yaşattı. Dünya'nın dört bir yanına ulaşan ve ulaştığı her yerde kardeşliği pekiştiren kurban bağışları gönüllerde mutluluk, dillerde içten bir teşekkür oldu.

Aynı heyecan ve aynı tutkuyla bu sene de kurban sevincini tüm dünya ya ulaştırmayı hedeflediklerini aktaran Erkal Aykaç, Kimse Yokmu Derneği'nin
Türkiye'de 81 ilde, dünyada ise 100'ü aşkın ülkede, toplam 300 bin ihtiyaç sahibi ailenin kurban sevincine ortak olmaya hazırlandığını söyledi.

Türkiye'nin her yerinde, dünyanın dört bir yanında 'kurbanını paylaş, kardeşliğini yaşat' sloganı ile hareket ettiklerini belirten Dernek Başkanı Aykaç, "Bu yıl yurt dışı kurban bedeli 300 lira, yurt içi kurban bedeli 700 lira olarak belirlenmiştir. Kimse Yok mu Derneği olarak bizler büyük bir sorumluluk aldığımızın bilincinde olarak vekalet veren binlerce yardımsever adına kurbanlarının kesimlerini özenle gerçekleştiriyor ve etlerini hiç bekletmeden ihtiyaç sahiplerinin adreslerine kadar ulaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.

"
Çorum BU İYİLİĞİN BİR UCUNDAN TUTACAKTIR"

Çorumlu hayırsever vatandaşlara seslenen Kimse Yokmu Derneği Müdürü Aykaç, iyiliğin bir ucundan tutmak az veya çok içinde olmak isteyenleri beklediklerini ifade etti. Dünyanın 4 bir yanında 
Türkiye'den gelecek yardımların beklendiğini dile getiren Aykaç, "Biz Çorum olarak gözleri ufukta bizi bekleyen o insanların yardımlarına elimizden geldiği kadar koşacağız. Burada kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımıza büyük iş düşüyor. Kadirşinas Anadolu insanının sevgisi ve yardımlarına dünyanın her bölgesinde ihtiyaç vardır." şeklinde konuştu.

(CİHAN)




Son Güncelleme: 01.10.2013 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.