328 Umre yolcusu uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2015 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde kutsal topraklara gidecek...

02 Mart 2015 Pazartesi 10:13
 328 Umre yolcusu uğurlandı


Diyanet İşleri Başkanlığı 2015 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde kutsal topraklara gidecek 328 umre yolcusu geçtiğimiz Cuma gecesi Çorum otogarından uğurlandı.


Umre yolcularının yakınlarının da katıldığı uğurlamada, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Hac ve Umre Şefi Erdal Bulut, çok sayıda Müftülük çalışanı ve din görevlileri hazır bulundu.


İl Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç’ın Kafile Başkanı, Alaca Müftülüğü Merkez Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Dilek Güneş’in Bayan İrşad Görevlisi, Han Cami İmam-Hatibi Hüseyin Erci, Çakır Cami İmam-Hatibi Abdulhamit Çıplak, Azapahmet Cami Müezzin-Kayyımı Fahri Yağlı, Ilıca Mescidi İmam-Hatibi Adem Demir, Bahçelievler Cami İmam-Hatibi İsmail Ozünel, İmam Hatip Lisesi Tatbikat Cami İmam-Hatibi Abdulkadir Tural, Ortaköy İlçesi Karahacip Köyü Merkez Cami İmam-Hatibi Şerif Aksoy, İskilip İlçesi Kibritçi Cami Müezzin Kayyımı Hasan Ergün, Kadir Efendi Cami İmam-Hatibi Ahmet Çitil ve İskilip Yeni Tokatlı Cami İmam-Hatibi Halil Örk’ün de din görevlisi olarak umrecilere refakât etmek üzere görevlendirildiği gecede, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu’nun yaptığı duanın ardından umreciler dualarla uğurlandı.


Tamamını Çorum umrecilerinin oluşturduğu kafile, Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara Esenboğa Hava limanından Medine’ye hareket etti. 7 gün Medine'de kaldıktan sonra Mekke'ye geçecek olan umreciler, 28 Mart 2015 tarihinde Cidde’den havalanarak Türkiye saatiyle saat 15.15'te Ankara Esenboğa hava limanına iniş yapacaklar.



Son Güncelleme: 02.03.2015 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165