350 aileyi sevindirdiler

Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı’nda da insanları sevindirmeye devam etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 09:31
 350 aileyi sevindirdiler

Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı’nda  da insanları sevindirmeye devam etti.

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi, bayram öncesinde 250 aileye giyim yardımında bulundu. Bayramda da dernek gönüllüleri 100 aileye kurban eti dağıtarak insanları mutlu etti.

Dernek Şube Müdürü Erkal Aykaç, “Türkiye’nin her yerinde, dünyanın dört bir yanında kurbanını paylaş, kardeşliğini yaşat anlayışı çok güzel neticeler vermiştir. Bu Kurban Bayramı’nda Afrika’da kesilip, dağıtılmak üzere 188 adet kurban toplamış olup, bu kurbanlar bayramın ilk gününde Afrika'nın çeşitli ülkelerinde kesilip ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılmıştır. Bu vesile ile bağış yapan gönüllülere ve hayırseverlere teşekkür ediyorum. Onların sayesinde kadirşinas Anadolu insanının sevgisi ve yardımları dünyanın dört bir tarafına ulaşmıştır.” dedi.




Son Güncelleme: 21.10.2013 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.