4 yol ağzında kaza riski

Araç trafiği yoğun olan Farabi Caddesi ve yan yolların kesiştiği 4 yol ağzında kaza riski yaşanıyor.

03 Temmuz 2020 Cuma 00:30
4 yol ağzında kaza riski

Farabi Caddesi’nde Devane ve İnkılap okulu tarafına giden yan yollar açıldı. Her iki yol da Farabi Caddesi gibi genişletildi ve bulvar cadde haline getirildi.

Araç trafiği yoğun olan Farabi Caddesi ve yan yolların kesiştiği 4 yol ağzında kaza riski yaşanıyor. Çorum Belediyesi’nin her iki caddenin kesiştiği kavşakta ya hız kesici buton ya da başkaca bir trafik tedbiri alması gerektiği ifade ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇorumLee 2020-07-03 09:25:09

Evet. Aynen haber doğru. Sık sık kaza oluyor. Kasis vb önlemler alınmalı

Avatar
ersan 2020-07-03 17:56:03

Belediye sağ olsun yeni yollar açıyor, yapıyor iyi güzel de yapılan bu yolların sağına soluna araçlar park ediyor. iki üç şerit genişliğindeki yolda park eden araçlar yüzünden bir araç anca gidebiliyor. Bu kadar masraf bu arabalar buralara park edilsin diye mi yoksa insanlar arabalarıyla bu yollarda rahatça, sıkışmadan gidebilsin diye mi yapılıyor. Kısacası yeni açılan bu yolların otoparka dönmesi engellenmeli.

Avatar
Kenan 2020-07-07 01:10:40

Ersan beyin yazdıklarına aynen katılıyorum özellikle yeni açılacak olan RTE caddesine gazi caddesinden döndüğünüzde yolun hem sağına hem soluna park eden araçlar sebebiyle trafik yavaş ilerliyor hic olmazsa yolun sadece sağına park edin.