440 işyeri 2 yılda bitecek

S.S. Hitit Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan iş yerlerinin...

16 Ekim 2014 Perşembe 13:30
 440 işyeri 2 yılda bitecek


S.S. Hitit Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan iş yerlerinin kura çekimi bugün gerçekleştirildi.


Gülüm Düğün Salonu'nda yapılan kura çekimi ile 440 işyerinin sahipleri belirlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kura çekimi, 2. Noter görevlileri tarafından yapıldı.


Törene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Hitit 19 Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.


KREDİ TALEBİNE CEVAP GELDİ


Kura çekim töreninde bir konuşma yapan Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, kooperatif ihalesinden sonra ilk iki adanın temelinin atıldığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Müstet, işyerlerinin inşaatını 2 yılda bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Çorum'da bulunan tüm bankalarımıza kredi çekmek için tekliflerimizi ilettik ve bu tekliflerimize 5 bankadan cevap aldık. Görüştüğümüz bankaların her birine 1 yıldan 10 yıla kadar kredi çalışması yaptırdık. Kimi bankamız faiz oranlarını yüksek verirken kimi bankamız da dosya masrafını yüksek tuttu. Bizler de tarafımıza sunulan tekliflerden en son ödeyeceğimiz tutara bakarak karar vereceğiz. En uygun fiyat teklifini sunan banka ile sizlerin adına anlaşma sağlayacağız. Anlaştığımız bankadan kredi çekmek istemeyen üyelerimiz, peşin ya da dilediği bankadan kredi çekip ödemesini yapabilir.Kura çekiminden sonra esnafımız isteyen istediği kişi ile 15 gün içerisinde kooperatifimize müracaat ederek bu değişimi kooperatifimiz kanalıyla yapabilir.” Dedi.


Müstet, konuşmasının sonunda projenin başmimarı dediği Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye esnaf adına teşekkür etti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün konuşmasının ardından işyerlerinin kura çekimi yapıldı.



Son Güncelleme: 16.10.2014 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.