5 ilçeyi ilgilendiren açıklama

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 5 ilçeden üniversite sınavına katılacak öğrencileri ilgilendiren gelişmeyi paylaştı.

22 Haziran 2020 Pazartesi 09:33
5 ilçeyi ilgilendiren açıklama

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 5 ayrı ilçe ve köylerinden üniversite sınavına katılacak öğrenciler için Kırkdilim yolunda çalışma yapıldığını bildirdi.

Milletvekili Kaya, Osmancık, Kargı, Oğuzlar, Dodurga, Laçin ve bölge köylerden 27-28 Haziran tarihleri arasında yapılacak YKS  sınavına katılacak öğrenciler için Kırkdilim yolunda sürdüğünü belirterek, “Öğrenciler sınav günlerinde Çamlıca (Dere yolu) yerine Kırkdilim’den geçiş yapabilecekler.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2020-06-22 11:39:40

ne kadar büyük bi iş başarmış.sanki amerikayı yeniden buldun.kaç seferdir milletin anası ağlıyo bi kırkdilim yüzünden.en son Binali Yıldırım açarken aşılmaz yolları açtık bu son denmişti.bakalım kaç kere daha kapanacak o yol

Avatar
Hasan 2020-06-22 13:25:27

Sayın O.K Sen onu bıraka şu soruya ver. Osmancık Şehit Üsteğmen Sebahattin Üremiş Caddasinin uzunluğu sadece 150-160 metreden ibarettir. Yani Köprübaşndan saat kulesine kadar olan tek yön cadde. Bu caddede üst kat bürolar dahil toplamda 40-45 işyeri dükkan vardır. Bu dükkanların 13-14 tanesi boşaltılmış ve üzerinde devren satılık ya da kiralık yazar. Bir o kadar da Adnan Menderes caddesi nde bu şekilde virane olmuş iş yeri vardır. Bu insanlar kan ağlıyor siz vekil olarak ne yaptınız. Haberciler duyun bu sesi alun size gerçek bir haber.

Avatar
Sertan 2020-06-22 19:05:43

Bunu haber yapan gazete yetkilisi hiç mi haber bulamadı ????

Avatar
Yakut 2020-06-23 08:19:52

Ne kadar maaş veriyoruz bu vekile..Vatana millete ne büyük fayda saglıyor, bu vekil 7 gun 24 saat. Corumlunun acil bir işı nedeniyle arasa bu vekili ne mecliste bulur, ne kızılayda ..arasa hayatta bulamaz.çünkü kırk dilimde yol asfalt yapımı şantiyesinde asfalt muhendisleriyle mesğuldür. memur % 5 maas artışını zammini bekliyor sabirsizlıkla. Tayyibe zarar veriyorlar
Tayyibe zarar millete devlete zarardır. Yazık. Altinda bir makam araci bir koruma bir şöför bir sekreter bir danişman var. Yazik devlete verilen külfete bak...!