5 taksitle doğalgaz aboneliği

İskilip Belediyesi tarafından yürütülen doğalgaz çalışmaları İskilipliler’in abone olabilmeleri için bütün kolaylıklar sağlanıyor.

19 Eylül 2013 Perşembe 10:25
 5 taksitle doğalgaz aboneliği

İskilip Belediyesi tarafından yürütülen doğalgaz çalışmaları İskilipliler’in abone olabilmeleri için bütün kolaylıklar sağlanıyor.

Bankalarla yapılan anlaşmalardan sonra İskilipliler artık taksitle doğalgaz abonesi olabilecek. 29 Ekim’e kadar 5443 abonenin tamamlanması için büyük çaba harcayan İskilip Belediyesi, ruhsatsız, eski, yeni ve ahşap binalara abone olma imkânı tanımasından sonra şimdi de doğalgaz aboneliğini taksitlendirme imkânını İskilip halkına sundu. Doğalgaza abone olmak isteyenler İskilip’te şubesi bulunan bankaların kredi kartlarına 5 taksitle doğalgaza abone olabilecek.

İskilip Belediye Bakanı Numan Sezer’in girişimleri ile 335 Lira olan doğalgaz abonelik bedelinin 5 taksitle ödenmesine imkân tanıyan anlaşmaların yürürlüğe girmesi sağlandı.

HANGİ BANKALARIN KARTLARI GEÇERLİ?

İskilip’te şubesi bulunan Halk Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından verilen kredi kartlarıyla, doğalgaz aboneliği için İskilip Belediyesi Tahsilât Birimine giderek taksitle abone olunabilecek.

Peşin abone olmak isteyenler ise Halk Bankası doğalgaz hesabına 335 lira yatırıp abonelik işlemlerini yaptırabilecek.




Son Güncelleme: 19.09.2013 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.