5 yıllık binada çökme olmuştu, tadilat sürüyor

5 yıl önce yapılan Çorum Belediyesi Nikâh Sarayı'nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

17 Temmuz 2020 Cuma 17:14

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi Nikâh Sarayında devam eden tadilat çalışmalarını inceledi.

Yunus Emre Parkında yer alan Nikâh Sarayında geniş kapsamlı bir tadilat çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Aşgın, “5 yıl önce hizmete açılan nikah sarayımızda yağmur sularından ve bazı yerlerde yaşanan çökmeler nedeniyle tadilat çalışmaları başlattık. Bu iki temel problemi çözmek için yeni bir teknolojiyle çöken alandaki dolguları aldık, oraya kör kalıp teknolojisini kullanarak dolgu yapmadan sorunu tamamen çözdük. Etrafıyla ilgili drenaj sistemini de yeniledik. Önümüzdeki süreçte Nikâh Sarayımız çok daha güzel bir konumda hemşehrilerimizin o mutlu günlerine şahitlik etmeye devam edecek. İşlerimiz tamamlanmak üzere. Ağustos sonu itibariyle Nikah sarayımızı tekrar buraya taşımış olacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.07.2020 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2020-07-19 07:55:35

Muzaffer Külcü çok çalıştı diyenlere gelsin bu haber

Avatar
Çorum sevdalısı 2020-07-20 01:12:20

Osmanlı yapıyor en az 500 yıl gidiyor şimdi yandaş mütaitler yapıyor 5 yıl gitmiyor yazık çok yazık harcanan paralara herşeye yazık .......