500 aileye iyi haber

Çorum Belediyesi yaşlı ve bakıma muhtaç 500 ailenin alışverişlerini talep halinde yapacağını duyurdu.

20 Mart 2020 Cuma 16:54
500 aileye iyi haber

Çorum Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında büyüklerin sağlığını korumak için harekete geçti.

Yapılan açıklamada, evde bakım hizmeti verilen yaşlı ve bakıma muhtaç 500 ailenin alışverişlerinin ihtiyaç duymaları halinde belediye tarafından gerçekleştirileceği duyuruldu.

YAŞLI VE MUHTAÇLAR UNUTULMADI

Koronavirüs(Kovid-19) salgınına karşı aldığı tedbirlerle kamuoyunun takdirini kazanan Çorum Belediyesi, ev temizliği hizmeti alan yaşlı ve bakıma muhtaçları da unutmadı.
Evde temizlik hizmeti alan 65 yaş üstü 500 ailenin almış oldukları temizlik hizmetlerini yoğunlaştırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Onlar bizim başımızın tacı, rahmet ve bereket sebebimiz olan ulu çınarlar. Başımızın tacı büyüklerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz evde temizlik hizmetlerimizin yanı sıra büyüklerimizin yapacağı alışverişleri evlerine kadara ulaştıracağız. Virüse karşı alınan önlemler içerisinde evinden çıkmayan, evinde kalan yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerimiz Alo 153 telefonundan bizlere ulaşacaklar ve bizler de alışverişlerini evlerine kadar ulaştıracağız” dedi.
Belediye Başkanı Aşgın, her türlü önlemi aldıklarını vurgulayarak "Biz her türlü önlemi alıyoruz. Vatandaşlarımız da Sağlık Bakanlığımızca açıklanan kurallara riayet etmek suretiyle kendi tedbirlerini almalıdırlar. Bunu hem kendi sağlıklarını hem de sevdiklerini korumak için yapmalılar. " diye konuştu. 

Son Güncelleme: 20.03.2020 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öncevatan 2020-03-20 21:36:25

İlk önce ihtiyacı olanlara verilsin Yok bu benim adamım yok Ahmedin Mehmedin adamı vermeyin Gerçek sahiplerine verin Allah dan korkun