500 aileye odun yardımı

Sungurlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 500 aileye...

14 Ocak 2015 Çarşamba 13:07
 500 aileye odun yardımı


Sungurlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 500 aileye kesilmiş ve torbalanmış odun yardımında bulundu. 

Bir yandan parklara, yeşil alanlara, refüjlere kış çiçeklerini diken ekipler, parklar yol kenarı ve sokak aralarındaki ağaçları budayıp, ağaçlardan elde edilen odunları Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in talimatıyla ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 500 aileye kesilmiş ve torbalanmış şekilde evlerine teslim ettiler.

Başkan Şahiner konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Hem ağaçların yazın daha güzel açması için hem de cadde ve sokakları rahatlatmak içi budama çalışmaları yaptık. Budamalar sonunda elde edilen tonlarca odunu vatandaşlarımıza yakacak olarak dağıttık. Vatandaşın bütçesine ufak bir katkı dahi yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Soğuk kış aylarında belediyenin dağıttığı odunlarla ısınan vatandaşlar ise aile bütçelerine katkı sağlayan bu önemli hizmet için Başkan Şahiner’e teşekkür etti.




İHA

Son Güncelleme: 14.01.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EYYÜP DAĞ 2020-12-31 14:09:08

500 AİLEYE YAPILAN BİR YARDIMDAN SADECE 2 FOTOĞRAF MI ÇEKİLMİŞ.TEK BİR AİLEYE YARDIM YAPILDIĞI ZAMAN 10 TANE FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPAN BİR BELEDİYEDEN

banner165