56 kursiyer sertifika aldı

KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İşbirliği protokolü kapsamında 4. düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları verildi.

14 Aralık 2016 Çarşamba 18:48
56 kursiyer sertifika aldı

KOSGEB ve Sungurlu Ticaret Borsası İşbirliği protokolü kapsamında 4. düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi"ni başarıyla tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları verildi. 

Sungurlu Ticaret Borsası'nda düzenlenen sertifika törenine Sungurlu Kaymakamı Mithat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Ticaret Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış, Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Alaaittin Akel, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Yüksel Okul Müdürü Kubilay Karacif, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, Esnaf Odası Başkanları, Banka Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan sertifika programı bir konuşma yapan Sungurlu Ticaret Borası Başkanı Halim Karaçil, "Bugün burada bir araya gelmemizin sebebi, devlet millet işbirliği ile Devletimizin sunmuş olduğu imkanları halkımızla paylaşmak, KOSGEB işbirliğiyle 4. yapmakta olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almış olan 56 kursiyerimiz kurslarını başarıyla tamamlamış olup bugün belgelerini alacaklardır. Bu belgeleri almış olan kursiyerler devlet imkanlarından 50 bin lira hibe 100 bin lira faizsiz kredi alma imkanları olacaktır" dedi.

KOSGEB İl Müdürü Hamdi Danış'ın konuşmasından ardından emeği geçenlere plaket takdimi sonrası kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle son buldu.

İHA


Son Güncelleme: 14.12.2016 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.