6 yıl sonra asaleten müdür

Çorum Ticaret İl Müdürlüğü'nü 6 yıldır vekaleten yürüten Fikret Yıldırım asaleten atandı.

24 Haziran 2018 Pazar 11:06
6 yıl sonra asaleten müdür

Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri, Gümrük ve Ticaret, Maliye ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre uzun süredir Çorum Ticaret İl Müdürlüğü görevini 6 yıldır vekaleten yürüten Fikret Yıldırım’ın ataması Resmi Gazete’de yayımlandı.

1962 yılında Çorum ili Merkez ilçesi Osmaniye köyünde doğan Fikret Yıldırım, ilk,orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı.1988 yılında Anadolu Üniversitesi İş İdaresi bölümünü bitirdi ve 2015 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamladı.1980-1989 yılları arasında Çorum Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra, Laçin Kaymakamlığı'nda(1990-2000) İlçe Sivil Savunma Müdürü, 17 Ağustos1999 Marmara depreminden sonra Kocaeli ilinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezinde Bolu İli Koordinatör Yardımcılığı, Sakarya Sapanca Sivil Savunma Müdürlüğü, Çorum Sungurlu Sivil Savunma Müdürlüğü, Tokat Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nde (2000-2009) Şube Müdürü, 2004 yılında Tokat Sanayi Ticaret Müdürlüğü'nde İl Müdür Vekilliği ve Çorum Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nde (2009-2012) Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 11.11.2012 tarihinden bu yana Çorum Ticaret İl Müdürlüğü’nde İl Müdür Vekili olarak görev yapmakta olan Fikret Yıldırım, evli ve iki çocuk babası.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.