81 il emniyetine uyarı

EGM 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla bir yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.

14 Temmuz 2015 Salı 13:45
 81 il emniyetine uyarı


EGM 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla bir yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.


KCK çözüm sürecinin tıkandığını belirterek; 2012 sonu başlatılan, 2013 yılı Nevruz’unda kamuoyuna duyurulan ateşkesin sona erdiğini ve ilk hedefin inşaatı süren askeri amaçlı barajlar olduğunu açıkladı. Bu açıklamalarla birlikte Ardahan, Ağrı, Siirt ve Mardin'de inşaatı süren yol ve barajlara PKK terör örgütüsaldırdı. Ardahan'da askerle de çatışan PKK'ın açılım sürecini hiçe sayması üzerine güvenlik birimleri alarma geçti.


EYLEM YAPABİLİRLER


Emniyet Genel Müdürlüğü'de 81 ilin emniyet müdürlüklerine "Acil" koduyla bir yazı geçti.Yazıda ;"PKK terör örgütünün silahlı ve bombalı eylemlerine karşı dikkatli olunması gerektiği" bildirildi. PKK'nın son günlerde şehir ve kırsal alanda hareketlenmelerin olduğu istihbarat raporlarına da yansıdı.


POLİSE SALDIRI


Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’nın gençlik yapılanmasına üye bir grup Abdullah Öcalan’a tecrit uygulandığını iddia ederek eylem yaptı. Eyleme müdahale edilen polise molotof kokteyli atıldı. Göstericilerin dağıldığı ara sokaklardan Kalaşnikof tüfekle açılan ateşte 1 polis memuru bacaklarından yaralandı.


Kaynak : akşam




Son Güncelleme: 14.07.2015 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.