81 ilden aynı anda güçlü destek

Çorum'da STK'lar İdlib’de şehit edilen askerlerimiz ve Bahar Kalkanı harekâtına desteklerini açıkladı.

02 Mart 2020 Pazartesi 14:12
81 ilden aynı anda güçlü destek

Türkiye’nin önde gelen oda, borsa, sendika ve sivil toplum kuruluşları, İdlib’de şehit edilen askerlerimiz ve Bahar Kalkanı harekâtına desteklerini belirtmek için 81 ilde ortak basın açıklaması yaptı.


Çorum’da Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında, şu ifadelere yer verildi; “Her dönemde olduğu gibi, bizler üzerimize düşeni yaparak devletimizin ve milletimizin daima yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Suriye’nin İdlib bölgesinde haince saldırıya uğrayan ve pusuya düşürülen kahraman Mehmetçiklerimizden şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve ailelerine sabır diliyoruz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına eminiz.  Bu amaçla başlatılan Bahar Kalkanı harekâtını destekliyoruz. “Mevzu vatansa, gerisi teferruattır.” diyen tüm STK’lar olarak bu gün daha bütünüz, daha biriz. Cenab-ı Allah ülkemizi şerlerden korusun, askerlerimizi muzaffer eylesin. Milletimizin başı sağ olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.