81 ile birden gönderildi

İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirlerini en üst düzeye çıkardı.

05 Ağustos 2019 Pazartesi 12:49
81 ile birden gönderildi

İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla karayollarında güvenlik tedbirlerini en üst düzeye çıkardı. Bakanlık 9 Ağustos'tan itibaren bayram tatilini de kapsayacak şekilde 7 gün 24 saat esasına göre trafik tedbiri alacak Bayram tatili süresince toplam 64 bin 269 trafik ekibi/timi ve 116 bin 236 trafik personeli görevli bulunacak.

Bakan Süleyman Soylu imzalı gönderilen talimata göre, tüm bakanlık bürokratları sahada olacak. Havadan denetimler ve maket araç uygulaması devam edecek. Yolcu otobüsleri habersiz denetlenecek. Ortalama hız denetimi sürecek. Kurban kesim alanları ve mezarlıklarda trafik tedbirleri artırılacak. Trafik güvenliği konusunda sürücü ve yolcular bilgilendirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.