9 muhtarlık için sandığa gidiliyor

Sungurlu ilçesinde iptal edilen 7'si köy, 2'si mahalle olmak üzere toplam 9 yerde muhtarlık seçimi yapılacak.

30 Mayıs 2019 Perşembe 11:16
9 muhtarlık için sandığa gidiliyor

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iptal edilen 7'si köy, 2'si mahalle olmak üzere toplam 9 yerde muhtarlık seçimi yapılacak.
31 Mart'ta yapılan mahalli seçimlerde Sungurlu mahalle ve köylerden muhtarlığı kazanan 9 muhtarın seçilmeye engel mahkumiyetleri bulunduğundan dolayı mazbatası iptal edilmişti. Boşalan muhtarlıklar için 2 Haziran Pazar günü Sunguroğlu Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Dayıncık Köyü, Yenihacılarhanı Köyü, Oğlaközü Köyü, Küçükincesu Köyü, Aşağıbeşpınar Köyü, Mahmatlı Köyü, Kaledere Köyü'nde tekrar seçim yapılacak. 
OKULLAR DEĞİŞTİRİLDİ
İlçe seçim kurulu Fevzipaşa ve Sunguroğlu Mahalleleri'nde Pazar günü yapılacak olan seçimlerde okulların değiştiğini bildirdi.
Yapılan açıklamada, "2 Haziran 2019 Pazar günü İlçe merkezinde yapılacak olan muhtarlık ara seçimlerinin yapıldığı okulların değiştirilmesine karar verildi. Buna göre; Sungurlu Anadolu Lisesi'nde yapılan Sunguroğlu Mahallesi muhtarlık seçimi Sunguroğlu İlkokulu'nda, İsmetpaşa Ortaokulu'nda yapılan Fevzipaşa Mahallesi muhtarlık seçiminin ise Habib Güleser Öztaş İlkokulu'nda yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.
İHA 

 

Son Güncelleme: 30.05.2019 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165