90. yıl kupası Ofspor’un

İskilipspor Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen İskilipspor’un 90. Yıla özel Yeşil Park halısaha turnuvasının şampiyonu Ofspor oldu.

25 Temmuz 2017 Salı 08:03
 90. yıl kupası Ofspor’un


İskilipspor Kulübü Başkanlığı tarafından düzenlenen İskilipspor’un 90. Yıla özel Yeşil Park halısaha turnuvasının şampiyonu Ofspor oldu.


Final karşılaşmasına Kaymakam Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İl genel Meclis Üyesi Üzeyir Esenkaya, İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu, İskilip Bakkallar Odası Başkanı Osman Top, Daire Amirleri, Banka Müdürleri, İskilipspor Yönetim Kurulu ve çok sayıda futbolsever katıldı.


Yaklaşık 1 aydır devam etmekte olan turnuvanın son maçında Gırışanlarspor’u 5-2 yenen Ofspor 90. Yıl turnuvasının şampiyonu oldu.


Ofspor’un şampiyonluk kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Bahadır Güneş verdi. Turnuvada ikinci olan Gırışanlarspor’un kupa ve madalyalarını ise Belediye Başkanı Recep Çatma verdi. Şampiyon takıma İskilipspor Kulübü başkanlığı tarafından kulüp armasının baskılı olduğu tişörtler hediye verildi.


Kaymakam Güneş ve Belediye Başkanı Çatma maç sonu İskilipspor Kulübü yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

3.’LÜK KUPASININ SAHİBİ KOÇAK OTO OLDU

3.’lük kupası için mücadele eden Koçak Oto karşılaşmada 5-4’lük skorla Hastane’yi yenerek 3.’lük kupasının sahibi oldu.


Son Güncelleme: 25.07.2017 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.