Abdibey Camii’nde inceleme

Esnaf ziyaretlerine Yazıçarşı’da devam eden Vali Başköy genişletme çalışmaları devam eden Abdibey Camisinde incelemelerde bulundu.

10 Ekim 2013 Perşembe 11:33
Abdibey Camii’nde inceleme


Esnaf ziyaretlerine Yazıçarşı’da devam eden Vali Başköy genişletme çalışmaları devam eden Abdibey Camisinde incelemelerde bulundu. incelemeler sırasında Abdibey İmam Hatibi Faruk Özdemir ile Abdibey Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bilal Keleş de hazır bulundu.

Abdibey Camisinin bin kişilik olan kapasitesinin iki bin kişiye çıkarıldığını belirten Dernek Başkanı Keleş, caminin genişletme, ikinci minare ve taş kaplama çalışmalarının sekiz ay gibi kısa bir zamanda tamamlandığını belirterek, bahçe düzenlemesinin devam ettiğini vurguladı.

Abdibey Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Çorum Belediyesi tarafından genişletme çalışmaları devam eden Abdibey Camisinde incelemelerde bulunan Başköy, caminin çevresinde bulunan yapıların kamulaştırma işlemlerinin devam ettiğini belirterek, yapıların yıkılmasıyla caminin çok güzel bir bahçeye kavuşacağını ve cemaat için ferah bir alan oluşacağını kaydetti.




Son Güncelleme: 10.10.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165