Abonelik işlemleri yarın e-devlet’e taşınıyor

umhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin koordine ettiği abonelik projesi, vatandaşları şubeye gitme derdinden kurtaracak.

17 Şubat 2019 Pazar 12:23
Abonelik işlemleri yarın e-devlet’e taşınıyor

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin koordine ettiği ve Ticaret Bakanlığı ortaklığıyla gerçekleştirilen abonelik projesi, vatandaşları şubeye gitme derdinden kurtaracak. Yeni sistemle vatandaşlar tüm abonelik işlemlerini internet üzerinden halledebilecek. Tabi şubelerde yine işlemler yapılmaya devam edecek. E-devlet entegrasyon çalışmalarının tüm bakanlık ve kurumlarda 2019 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Dijital Dönüşüm Ofisi, bahsi geçen uygulamanın yarın kullanıma açılacağını internet sitesinde duyurarak şu açıklamayı yaptı: "Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğalgaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden yapabilecekler.”

Yeni Şafak

Son Güncelleme: 18.02.2019 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.