Acemi kasaplar hastaneye akın etti

Samsun'da bayram namazı sonrasında insanlar kurbanlarını kesmek için önceden belirlenen alanlara akın etti.

15 Ekim 2013 Salı 13:04
 Acemi kasaplar hastaneye akın etti


Çorum"da Kurban Bayram"nın ilk günü 13  kişi kurban keserken yaralandı. Samsun'da bayram namazı sonrasında insanlar kurbanlarını kesmek için önceden belirlenen alanlara akın etti. Bazı vatandaşlar kurbanlarını yine boş arazilerde ve tarlalarda kesti. Samsun'da 41, Sinop'da 17, Çorum'da 13, Amasya'da 11 veOrdu'da ise 16 kişi kurban keserken çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşlar kurbanlık hayvanları kurban pazarlarının yanında bulunan boş arazilerde, baş tarla ve bahçelerde kesti. Bazı vatandaşlar ise Belediyelerin gösterdiği kurban kesim alanlarını tercih etti. Küçük yaştaki çocuklar yine kurban kesimini korku dolu gözlerle izledi. Kurbanlarını kendi imkanlarıyla kesmek isteyen bir çok kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu. Kurban keserken kendilerini yaralayan acemi kasaplar bu yılda acil servisleri doldurdu. Samsun'da 41, Sinop'da 17, Çorum'da 13, Amasya'da 11 veOrdu'da ise 16 kasap kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

 
(DHA)

Son Güncelleme: 15.10.2013 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.