Adalet Bakanı Çorum’da

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sungurlu'da mola verdi, ardından Çorum merkeze geldi.

06 Kasım 2020 Cuma 11:45
Adalet Bakanı Çorum’da

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Çorum’a geldi.
Çorum’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak olan Bakan Gül, Çorum’un Sungurlu ilçesinde mola verdi. Burada AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şevket Kuyruk, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ile bir süre görüştü. Bakan Gül, daha sonra Çorum’a geldi.


CUMA NAMAZI ABDÜLHAMİT HAN CAMİİ'NDE
Bakan Gül,  İzmir depreminde hayatını kaybeden Çorumlu Yücel ailesinin Bahabey Caddesi’nde bulunan evine taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra Çorum Valiliği’ni ziyaret ederek Cuma Namazı’nı Abdülhamit Han Camii’nde eda etti.  Bakan Gül, öğle yemeğinden sonra saat 15.00’de Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.  Adliye ve Baro ziyaretinin ardından saat 16.30’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek Çorum’dan ayrıldı.

Son Güncelleme: 06.11.2020 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.