Adalet Bakanı Gül'e ek bina teşekkürü

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ü ziyaret eden Çorum heyeti Çorum’da yapılacak olan Adliye Sarayı Ek Binası için teşekkür etti.

22 Haziran 2021 Salı 16:39
Adalet Bakanı Gül'e ek bina teşekkürü

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yapılacak olan Adliye Sarayı Ek Binası’nın projesinin bittiğini ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıkladı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Vali Mustafa Çiftçi, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yılmaz Kaya’dan oluşan Çorum heyeti, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yetersiz kalan Adliye Binası’nın yanına ek hizmet binası yapılması konusunda Adalet Bakanlığı tarafından bir karar alındığını hatırlattı.

Bakan Abdulhamit Gül’ün direktifleri doğrultusunda yeni hizmet binası ile ilgili projenin tamamlandığını hatırlatan Ceylan, Çorum heyeti olarak Bakan Gül’e Adalet Sarayı için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
Ceylan, ziyaret sırasında Bakan Gül’ün ek hizmet binasının projesinin hazır olduğunu ve önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağı bilgisini paylaştığını açıkladı.

Yeni bina ile birlikte Adalet Sarayı’nda hizmetlerin daha rahat bir şekilde yürütüleceğini belirten Milletvekili Ceylan, önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak yeni hizmet binasının Çorum’a hayırlı olmasını temenni etti.

Son Güncelleme: 22.06.2021 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2021-06-22 22:44:46

Bizim vekillerimizden birisi de Sayın Erol KAVUNCU nerede? Teşkilatta sıkıntı mı var?

Avatar
Çorumlu 2021-06-22 16:46:26

Binanın yapılacağı yer şuan otopark olarak kullanılıyor. Binanın altına otopark yapmayı akıl ederler inşAllah

Avatar
İskilipden 2021-06-22 17:27:32

İskilipde Meydan mahallesinde boşalan cezaevi için düşünce varmı?
Adalet Meslek Yüksek Okulu yada kedın cezaevi olabilir.
Çok güzel bir konumda İskilip ayaklarının altında.
İnşAllah harep bitap yepılmez.

Avatar
KOŞ SEVİM koş 2021-06-23 00:39:46

Adalet bakanı hırsızlar daha iyi yargılamak için ek bina yapacaKmış... YAPSIN

Avatar
Şapinuva 2021-06-23 13:21:33

Yatırımlar fotoğraf çektirmekle garanti altınamı alınıyor. Kendinizi kandırıyorsunuz, Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Uyumaya devam Çorum