Adaylığını böyle açıkladı

Fatih Yücel, Ulukavak Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını destekçileri ile birlikte açıkladı

01 Ekim 2018 Pazartesi 21:22
Adaylığını böyle açıkladı

Fatih Yücel, Ulukavak Mahallesi Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı. Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayan Yücel, muhtarların halkla devlet arasında köprü olduğunu belirterek, “Eğer halkımız beni seçerse onlara layık olabilmek için her türlü fedakârlığa hazırım” dedi. Muhtarlık denince insanların aklına ilk olarak yardımlar geldiğini ifade eden Yücel, muhtarlıkların yardım yapma dernekleri olmadığını belirterek; “Muhtarlıkların sanki bir yardım derneği gibi bir havası var. Muhtarların asıl görevi insanlara öncülük etmek, mahalledeki sorun ve sıkıntıları çözmektir. Biz yardımları bir dernek üzerinden götürmeyi planlıyoruz. Bir dernek kuracağız. Ulukavak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adı altında. Bu derneğe gelen fitre, zekat gibi yardımları, yardıma muhtaç ailelere ulaştıracağız. Derneğimiz yardım işiyle uğraşırken bizde asıl görevimizi mahallemizin sorunları ile ilgileneceğiz.”dedi.

Ulukavak Mahallesi’nin Çorum’un en büyük mahallelerinden biri olduğunu ve sorunlarının büyüdüğünü vurgulayan Yücel, “Bu sorunları çözmek mahallemin tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadından erkeğine hitap etmek için adayım. Halkımız bizlere bu yetkiyi verdiğinde sorunları yerinde görüp yetkililere ulaştırıp çözüm noktasında mahalle halkıyla beraber hem fikir olup çalışacağız.” dedi.

Son Güncelleme: 02.10.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165