Adliye ek bina inşaatı 2021’de başlıyor

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, Adalet Bakanı Gül'ü ziyaretinde Çorum Adliye Sarayı ek bina inşaatının 2021'de başlayacağı belirtildi.

24 Aralık 2020 Perşembe 13:43
Adliye ek bina inşaatı 2021’de başlıyor

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile birlikte Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı 

Bakan Gül’ü makamında ziyaret eden Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, bakanlığın Çorum’daki yatırımları ve hizmetleriyle ilgili olarak istişarede bulundular.

Çorum’da yetersiz kalan Adliye Binası’nın yanına yapılacak yeni bina konusunda Bakan Gül’ün direktifleriyle önemli adımlar atıldığını belirten Ceylan, 2021 yılı içerisinde ihalesi yapılacak olan binanın inşaatına başlanacağını açıkladı.

Kısa sürede bitirilerek hizmete açılacak olan yeni binayla birlikte Çorum Adalet Sarayı’nda hizmetlerin daha rahat bir şekilde yürütüleceğini kaydeden Ceylan, Bakan Abdulhamit Gül’e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı da, kendisinin de yakından takip ettiği Adliye Binasının kazandırılması konusunda desteklerinden dolayı Bakan Gül’e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2020-12-24 17:47:15

Adalet Meslek Yüksek Okulu açılması düşünülebilir.
İskilip Eski cezaevi değerlendirmek gerekir.

Avatar
Tamer 2020-12-24 19:47:56

Parkı katlederek bina yapılmasını kınıyorum . 5 sene önce yapılan adliye binasına bir kat fazla yapılarak idare Mahkemesi binası olurdu . Plansızlar ve yeşil katliamı