Afrin'e İskilip Dolması

İskilip'te hazırlanacak dolma sınır hattında görev yapan askerlerimize ikram edilecek

26 Şubat 2018 Pazartesi 08:58
Afrin'e İskilip Dolması

İskilip Belediyesi’nin organizasyonunda Osmanlı sefer yemeği olarak bilinen 500 yıllık tarihe sahip İskilip Dolması Suriye sınırında bulunan Hatay Hassa'da kahraman Mehmetçiklerimize ikram edilecek.

KARADAĞ: "AFRİN'E GİDİYORUZ'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Afrin'de terör örgütleri ile mücadele eden askerlerimize ikram edilmek üzere İskilip Dolması hazırlandığını açıkladı. İskilip'te bu konuda organizasyon yapıldığını vurgulayan Karadağ, muhtemelen gelecek hafta teşkilat mensupları ile birlikte sınır hattına gideceklerini açıkladı.

İSKİLİP'TE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Geçtiğimiz hafta İskilip Belediye Meclisi Salonu’nda Belediye Başkanı Recep Çatma başkanlığında yapılan istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya iştirak edenlerin tamamı planlanan organizasyona gereken desteği vereceklerini ifade ettiler. Bu amaçla gerekli irtibatların kurulması, dolma organizasyonunun eksiksiz ve aksaksız yapılması için siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının verdikleri üyelerden 14 kişilik komisyon kuruldu.

YOĞUN DESTEK VAR

Belediye Başkanı Recep Çatma'nın organizasyonu sosyal medya hesabından duyurmasının ardından yoğun bir destek talebinde bulunuldu.

Hatay, Hassa'da pişirilerek ikram edilecek dolmanın ikram edileceği tarih, dolma malzemelerinin taşınması, ustalarının, hizmet ekibinin ve katılımcı sayısının ulaşımı gibi konular önümüzdeki günlerde yapılacak ikinci toplantıda netleşecek.

ÇATMA'DAN İLGİYE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Recep Çatma, yaptığı açıklamada, “Konuya ilgi gösteren siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve İskilipli hemşerilerimize birlik ve beraberlik içinde gönülden ilgilerine teşekkür ediyorum. Son değerlendirme toplantımızın ardından vakit geçirmeden Afrin kahramanlarımıza sefer yemeğimiz İskilip Dolmasını ulaştıracağız." dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2018 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.