Agah Kafkas'a özel teşekkür

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı ziyaret etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 09:52
Agah Kafkas'a özel teşekkür

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ı ziyaret etti.


Üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Sağlık Bakanlığı ile hayata geçirilen afiliasyonun Türkiye’ye örnek olacak bir şekilde devam ettiğini ve Hitit Üniversitesi olarak bunu çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, bu süreçteki desteklerinden dolayı Agah Kafkas’a teşekkür etti.


Yapılan ortak kullanım protokolü sonrası birçok ilke imza atan hastanenin daha da geliştirerek sadece bölgenin değil Türkiye’nin sayılı merkezlerinden biri olması için her tür çalışmanın yapıldığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, hastanenin Tıp Fakültesi ile birlikte daha da güçlendiğini vurgulayarak, Tıp Fakültesi’nin her geçen gün daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini sözlerine ekledi.


Üniversitedeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve Hitit Üniversitesi’nin her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli başarılara imza attığını belirten Agah Kafkas, gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür olduğunu, her geçen gün hızla büyüyen Tıp Fakültesi bünyesinde başarılı çalışmaların her alanda artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme: 08.12.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165