Ağaoğlu helikopterini tahsis etti

İşadamı Ali Ağaoğlu, yakalandıkları kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen iki kardeş için helikopterini tahsis etti.

21 Ağustos 2014 Perşembe 16:21
 Ağaoğlu helikopterini tahsis etti


İşadamı Ali Ağaoğlu, yakalandıkları kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen iki kardeş için helikopterini tahsis etti. 

İstanbul'da görev yapan Çorumlu polis memuru Fehmi Yardımcı, doğuştan kas erimesi hastalığı olan oğulları Mehmet Emin (17) ve Alperen Yardımcı (15)’yı ilçeye getirmek için işadamı Ali Ağaoğlu’nda yardım istedi. Baba Fehmi Yardımcı’nın bu istediğini olumlu karşılayan Ağaoğlu, aile için kendi helikopterini tahsis etti.

Bugün saat 13.00 sıralarında ilçeye gelen ünlü işadamına ait helikopter Atatürk Stadına iniş yaptı. Aileyi Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

İşadamı Ali Ağaoğlu'yla İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altunok'un aracılığıyla yemek organizasyonunda bir araya geldiklerini dile getiren baba Fehmi Yardımcı, "Orada çocuklarımla ilgili problemi söyledim. Karayoluyla Sungurlu’ya gidemeyeceğimizi, bağlı oldukları cihazın şarjlı olduğunu ifade ettim. Daha önce İstanbul’da Ali Ağaoğlu ile helikopter turu yapmıştık, çocukları sevindirmişti. Aynı şekilde kendisine rica ettik. Sayın Valimizde aracı oldu. Helikopteri gidişli dönüşlü ayarladılar. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

15 gün ilçede kalacaklarını söyleyen baba Fehmi Yardımcı, 15 gün sonra ünlü işadamına ait helikopterin tekrar ilçeye gelerek kendilerini alacağını söyledi.

Yardımcı kardeşlere ünlü işadamının helikopter tahsis etmesinin ardından harekete geçen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de, aile ile irtibata geçerek her konuda yanlarında olduklarını belirtti.

Engelli kardeşler için özel bir araç tahsis ederek Atatürk Stadyumu'ndan aldıran Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Yardımcı ailesini ilçede kalacakları eve kadar götürdü.

İşadamı Ali Ağaoğlu'na jestinden dolayı teşekkür eden Başkan Şahiner, “Böyle işadamlarımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Ali Ağaoğlu her zaman hayırlarıyla, mütevazi kişiliğiyle tanınıyor. Kendisi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden dolayı tanışıklığımız vardır” dedi.




İHA

Son Güncelleme: 21.08.2014 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.