Ahlatcı protokolü imzaladı

Mehmet Zait Kotku Mescidi zemin katına açılacak Diyanet Gençlik Merkezi için Müftülük ve Ahlatcı arasında protokol imzalandı.

19 Temmuz 2019 Cuma 10:40
Ahlatcı protokolü imzaladı

Çorum Belediyesi’nin önceki dönemde yapımını tamamladıktan sonra Müftülük’e devrettiği Mehmet Zait Kotku Mahalle Mescidi zemin katına kurulması daha önce kararlaştırılan Diyanet  Gençlik Merkezi için protokol imzalandı.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum’un ilk ‘Diyanet Gençlik Merkezi’ olma özelliği taşıyan merkez için Çorum İl Müftülüğü ve Ahlatcı Holding arasında protokol imzalandı. Yakında açılacak gençlik merkezinde sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle birlikte gençlerin manevi gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Ahlatcı Holding Altın Rafinerisi’nde düzenlenen imza töreni İl Müftüsü Muharrem Biçer ve Ahlatcı Holding Eğitim, Sağlık ve Yardımlaşma Vakfı adına Genel Müdür Kasım Kahraman ve Ahmet Emin Ahlatcı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Müftü Muharrem Biçer, imzalanan protokolün geleceğin teminatı olan gençlere yönelik hizmetler açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. Biçer, Diyanet Gençlik Merkezinin Çorum’un asli bir ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman da, Çorum İl Müftülüğü ile yapılan işbirliği protokolünün çok önemli olduğunu belirterek, Çorum’da gençlik merkezi açığını kapatmaya destek vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Merkezde gençlere manevi destek ve rehberlik hizmeti sunulacak. Gençler, din ve değerler eğitimi ile müftülük hizmetlerinden istifade ederken aynı zamanda serbest vakitlerinde de çeşitli spor faaliyetlerini icra edebilecekler.

Son Güncelleme: 19.07.2019 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Allah razı olsun. 2019-07-19 11:04:31

Hayri hizmet yapan insanlarımızdan Allah razı olsun. Ahlatcı memleketinr harcıyor. Helal olsun. Daha çok kazansın