Ahlatcı ve Aşgın yeni yolu inceledi

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı ve Belediye Başkanı Aşgın, Karakeçili-Gazi Caddesi bağlantı yolunu inceledi.

07 Ağustos 2020 Cuma 15:24
Ahlatcı ve Aşgın yeni yolu inceledi

Çorum Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Karakeçili-Gazi Caddesi bağlantı yolunda alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı bölgede incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, Belediye Başkanı Aşgın ve meclis üyeleri ile birlikte İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camii'nin çevresinin düzenlenmesi ve Karakeçili-Gazi Caddesi’ne yapılacak bağlantı yolu asfalt ve peyzaj çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunduklarını duyurdu.

Son Güncelleme: 07.08.2020 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Oğuz Taşkan 2020-08-07 15:31:41

Sayın yetkililer,
Yollar otopark mı? Soruyorum size? Madem trafiği rahatlatmak için yol yapıyorsunuz öyleyse otopark sorununu da çözmeniz gerekiyor. İki şeritli yolun yarısı otopark olamaz. Umarım bu yorumumu da okursunuz.

Avatar
Biizm mahallenin kaderi 2020-08-08 13:41:37

Yolun planlaması tam bir facia.Keskin dönüşler var.Kesin bir süre sonra tadilat yapılır.AKP reklam yapıyor.

Avatar
Şov 2020-08-08 21:19:38

Cebelitarık boğazını bağlıyor gibi şov yapılmasa keşke