Ahlatcı’dan Konya ve Elazığ’a yatırım

Ekonomist Dergisi’nin 2017 yılında “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı’ arasında gösterilen işadamı Ahmet Ahlatcı, Konya ve Elazığ’a AVM yapacak.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 10:53
Ahlatcı’dan Konya ve Elazığ’a yatırım

Ekonomist Dergisi’nin 2017 yılında “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı’ arasında gösterilen işadamı Ahmet Ahlatcı, Konya ve Elazığ’a AVM yapacak.

Ekonomist’in araştırmasında, kurdukları şirketlerle bulundukları kentleri zenginleştiren, istihdam sağlayan, vergi rekoru kıran, yaptıkları sosyal yatırımlarla bölgelerini kalkındıran isimler arasında 25. sırada yer alan Ahlatcı’nın, yeni dönemde inşaat sektöründeki yatırımlarına dikkat çekildi.

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Ahlatcı, Konya’da KİPA’ya ait AVM’yi yıkarak yerine yeni ve modern bir alışveriş merkezi yapacağını, ayrıca Elazığ’da Multi’den aldığı alana da alışveriş merkezi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Ahlatcı, her iki yatırım için önümüzdeki dönemler için planlama yaptıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMET SARITEKİN 2017-05-24 20:02:21

Sayın Ahlatcıyı ÇORUM.a HAVA ALANI Yapılması için siyasilerle istişare ederek kamu oyu oluşmasını saglayarak ÇORUM.a HAVA ALANI
Kazandırabilir.teşekkürler.

Avatar
berke 2020-02-06 06:28:04

Konyada yeraltında 4 yerüstünde 3 katı olan 7 katlı bir AVM yapılacağı söylenmişti arsanın etrafında 2 büyük otel ve yeni yapılan konutlar var. O arsaya söylenen büyük AVM çok yakışır.

Konut veya Otel de yapılabilirmiş diye okudum ancak çok mantıksız otel veya konut. Umarım söylenen 7 katlı AVM yapılır

banner165