Ahmet Saatcı’ya övgü

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Satcı, yeni yönetim kurulu üyeleriyle...

20 Ekim 2014 Pazartesi 10:43
 Ahmet Saatcı’ya övgü


Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Satcı, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel  merkezi  ziyaret etti.


Ziyarette , Rüştü Alakuş, Adil Algök, Hacı Nuri Lafcı, Mustafa Aşık, Eray Bayrak, Ayhanım Tümtürk ve Üst Kurul Delegeleri Ayhan Bolat hazır bulundu.


Memur Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı, Sağlık-Sen Genel Merkez yöneticileri ile Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret ettiklerini, ziyarette sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerine ilişkin dosya sunduklarını bildirdi.


Saatci, yaptığı açıklamada, “Sağlık çalışanlarının bugüne kadar sorun ve taleplerinin nasıl takipçisi olduysak bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzda 5 yeni arkadaşımız görev aldı. Bu arkadaşlarımızla birlikte Çorum’da Sağlık-Sen’in bayrağını daha yukarılara çıkaracağımızdan eminiz. Bugüne kadar her kesimle uyum içerisinde çözüm odaklı çalışma ilkemiz bundan sonra da aynen devam edecektir. Çalışanlarımızın menfaati için genel merkezle, bürokrasiyle, basınla, siyasetle birlikte çalışmak ilkemiz olmaya devam edecektir.” Dedi.


Memur-Sen Genel Başkan Sayın Ahmet Gündoğdu ve Sağlık-Sen Genel Başkanı  Metin Memiş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek,”Ahmet Saatcı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Ahmet Saatcı’yı Memur-Sen İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Şube başkanlığı görevlerinden 5 yıla yakın bir süredir tanıyoruz. Ilımlı, olumlu ve uyum içerisinde çalışma anlayışını takdir ediyoruz. Görev yaptığı süre zarfındaki yaptığı çalışmaları yakinen takip etmekteyiz. İstişareyi önemsemesi, ekip ruhuyla hareket etmesi, kavga, kaos ve karmaşadan, gerilimden uzak, uzlaşmacı bir yapıda olması, günümüz sendikacılığının olmazsa olmaz koşullarındandır. Hizmet kollarını tek çatı altında bir araya getirmek için verdiği mücadele takdire şayandır. Bu çalışmaların tüm illerimizde olmasını arzu ediyoruz.  Çalışanların talep ve sorunlarına ilişkin sürekli alternatif çözümler konusunda çalışmalar yapması bu çalışmaları bizimle paylaşmasını önemsiyoruz. Ayrıca listesinde 4 hekimin olması, bu hekimlerden bayan bir yöneticinin yönetiminde görev almasının Türkiye’de bir ilk olduğunu düşünüyor, bunun diğer illere de örnek olmasını temenni ediyor, ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”



Son Güncelleme: 20.10.2014 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.