Aidat borcu olanlara ödeme kolaylığı

Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren yeni Torba Yasa ile birlikte...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:38
Aidat borcu olanlara ödeme kolaylığı
 
Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren yeni Torba Yasa ile birlikte, TSO üyelerinin yasa kapsamında sağlanan ödeme kolaylıklarından faydalanabileceği belirtildi. 


TSO’dan yapılan açıklamada, “Kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasıyla mükelleflere ödeme kolaylığı getiren Torba Yasa kapsamında, gecikmiş aidat borcu bulunan üyelere ödeme kolaylığı sağlanacaktır. Üyelerimiz, yıllık ve munzam aidatları, navlun hâsılatından alınacak oda payları ile odaların Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) olan aidat borçlarında taksitlendirme ve indirim imkânlarından yararlanabileceklerdir. 


Gecikmiş borcu bulunan üyelerimizin, taksitlendirme ve indirim imkânlarından faydalanabilmesi, vergi mükellefiyetleri sona eren ve vefat eden üye yakınlarının yasadan yararlanabilmesi için 1 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza dilekçe müracaat etmeleri gerekmektedir. Kanun gereği 1 Aralık 2014 tarihinden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Üyelerimizin bilgisine sunulur.” denildi. 



Son Güncelleme: 30.10.2014 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.