Ak Gençlik ÜniAK Teşkilatı'nın Yanında

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları teşkilatı ÜniAK Çorum ile bir arada.

24 Haziran 2016 Cuma 10:08
Ak Gençlik ÜniAK Teşkilatı'nın Yanında

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları teşkilatı ÜniAK Çorum ile bir arada.

İl Gençlik Kolları Birim Başkan yardımcılığı olarak teşkilatın temel yapı taşlarından ÜniAK Çorum ile dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek için ÜniAK Çorum’a vefa ve gelecek sene için hep birlikte devam edeceğiz düşüncesinin aşılandığı iftar programı ile birlik ve beraberlik duygusu oluşturulduklarını ifade etti.

İftar programında okulunun bitmesi vesilesi ile Yunus Rıdvan Öztürk’ün görevini devralan Muhammed Sağlam teşkilatı ile birlik beraberlik ve birlikte çalışma sözü aldı.

İftar programının sonunda İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ÜniAK Çorum teşkilatı Başkanı Yunus Rıdvan Öztürk’e plaket, üniversiteden mezun olan diğer teşkilat mensuplarına ise teşkilata kattıkları değer ve harcadıkları emek için Çorum’u hatırlatacak teşekkür belgeleri takdim edildi.


İftar programı sonrası bir konuşma gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; “ Gençler geldiğimiz yeri asla unutmayacağız. Bende sizler gibi Üniversite teşkilatı ile başlamış olduğum siyaset hayatımda dur durak vermeden ilerliyorum. Allah’ın izni ile gün geldi ve zamanında içinde bulunduğum bu teşkilata başkanlık yaptım. O dönemde aramızda bulunan arkadaşlarımız ile birlikte Çorum’da yapılmaz alınamaz denilen üniversite konsey seçimlerini kazandık. Bizler bir arada olduğumuzda güçlüyüz. Kazanmak için AK Gençlik olarak her zaman çalışmalıyız. Üniversite hayatın ve geleceğin başladığı yerdir. Bu gün burada AK Parti teşkilatında olarak sizler büyük adımlardan birisini attınız. Geleceğinizde bende bu dava için ter döktüm çalıştım diyecek bununla hayatınıza yön vereceksiniz. Bu davaya hayatını adayan insanlardan olmanızı Cenab’ı Allah’tan niyaz ediyorum. Şimdi burada görev yapan sizler gün gelecek burada İl Gençlik Kollarımızda gün gelecek memleketlerinizde görev alacaksınız. Bu dava için çaba sarf eden ter döken hiç kimsenin emeği boşa gitmemiştir gitmeyecektir.


Bugün burada bizimle birlikte olan tüm ÜniAK Çorum teşkilatına teşekkür ediyorum. Görevini layığı ile yerine getirmiş ve şerefle Muhammed Sağlam kardeşimize devretmiş Yunus Rıdvan Öztürk’e de şükranlarımı sunuyorum. Gelecek hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca üniversiteden mezun olan ve teşkilatımıza emekleri saymakla bitmeyecek arkadaşlarımıza yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Bizi hatırlatacak teşekkür belgelerimiz ile onların hayatlarında unutulmaz yerler edindiğimize gönülden inanıyorum. Allah’a emanet olun. “ dedi.

Son Güncelleme: 24.06.2016 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.