Ak Parti Alaca İlçe Başkanlığına aday

Alaca’nın sevilen sayılan esnaflarından Vedat Mutlu, Ak Parti Alaca İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 14:48
Ak Parti Alaca İlçe Başkanlığına aday

Alaca’nın sevilen sayılan esnaflarından Vedat Mutlu, Ak Parti Alaca İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.


Vedat Mutlu, hayatının en önemli kararlarından birini Alacalılar ile paylaşmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi. Vedat Mutlu, “Doğduğum, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik ticari faaliyetlerde hizmet ettiğim, dostluğu huzuru gördüğüm Alacamıza hizmet etmek amacıyla bir parçası olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Alaca ilçe Başkanlığına adaylığımı şuan itibariyle açıklamaktan onur ve gurur duyuyorum” diyerek, açıklamasında şunları ifade etti:


“Bu karar bir kaç gün içersinde alınmış bir karar değildir. Uzun zamandır içimde olgunlaştırdığım bir karardır. Alacaya daha önce hizmetlerde bulunmuş genç yasta aramızdan ayrılan Alaca Belediye Meclis Üyesi Rahmetli Remzi Tosuncu’nun oğlu ve değerli ortağım, kardeşim Mustafa Tosuncu’nun da fikirlerini ve desteğini alarak bu kararı vermiş bulunmaktayım. Bu kararım hiç bir kişisel hesap hırs ve ihtiras içermemektedir gelecekte de içermeyecektir.


Şunu çok iyi biliyorum ki; Adalet ve Kalkınma Partisi’nde aday olabilecek kapasitede bir çok arkadaşım var. Adalet ve Kalkınma Partisi, Bu Ülkenin Hizmetkarı Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu, Cumhuriyeti yeniden ayaklandıran saha kaldıran partidir. Kadroları zengindir, birikimlidir, ilkelidir. Alacalı hemşerilerime açıkça ifade ediyorum ki, partimin belirlediği yöntem ne olursa olsun, aday adayı olacak arkadaşlarımla demokratik olarak yarışacağım. Sonuç ne olursa olsun, partimin yetkili organlarının alacağı karara saygı duyacağım. Partimi kamuoyu önünde asla tartışmayacağım.

Hedefim ve hep birlikte hedefimiz, yaşadığımız güzel ilçemiz Alaca'mıza, en iyi şekilde hizmet etmek olacaktır. Yarından itibaren de, son birkaç aydır, fazla göz önünde olmadan yaptığım gibi muhtarlarımızı, emekçilerimizi, esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızı, iş adamlarımızı ziyaret edeceğim. Tüm adaylara şimdiden basarılar dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm alacalı hemşerilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor ve daha yüksek bir sesle diyorum ki; Alacaya hizmet için biz de varız, Dünyada başka bir Alaca yok. Bu değer bizim, Bu hasret, bu özlem bizim. Bu memleket bizim.”


Son Güncelleme: 24.07.2017 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.