Ak Parti merkez ilçe yönetimi belli oldu

AK Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı’nda Yönetim Kurulu listesi belli oldu.

15 Aralık 2016 Perşembe 20:21
Ak Parti merkez ilçe yönetimi belli oldu

AK Partisi Çorum Merkez İlçe Teşkilatı’nda Yönetim Kurulu listesi belli oldu.


Göreve yeni atanan siyasette deneyimli AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, yönetim listesinin oluşturulması için bir süredir çalışmalarını sürdürüyordu.


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akar, geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek yeni Merkez İlçe Yönetim Listesini Genel Merkez'in onayına sundu.


Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Akar, "Bizlerin en büyük kimliği AK Parti ailesi arasında yer almamızdır. Bunun dışındaki mevki ve makamlar gelip geçicidir. Görevlerimizi partimizin ilkeleri doğrultusunda en iyi şekilde sürdüreceğiz. AK Partiyi iktidara taşımak için hepiniz çok çalıştınız. Katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza partimize hizmet edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Yönetim Kurulu listesi şu şekilde açıklandı: “Erhan Akar, Abdulkadir Karakuş, Ahmet Balaban, Ali Demir Arslan Kiril, Ayhan Hallı, Bünyamin Kılıç, Emin Torun, Ertuğrul Eren, Fatma Biçer, Gülbahar Keleş, H. Samet Cinkaya, Hüseyin Uysal, İdris Kesgin, İbrahim Çelenk, Levent Batman, M. Durak Çelik, Mehmet Satıcı, Meliha Özeşme, Muharrem Eker, Mustafa Doğan, Nuran Gökhan, Ömer Özoğlu, Saffet Karakuş, Selim Sayan, Suat Aydoğan, Şenay Sarıtaş, Şeref Yalvaçer, Şevket Şakar, Tuba Kaçmaz. ”

Son Güncelleme: 15.12.2016 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165