AK Parti teşkilatı bayramlaştı

Ak Parti Çorum İl Teşkilatları tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

07 Temmuz 2016 Perşembe 14:45
AK Parti teşkilatı bayramlaştı

Ak Parti Çorum İl Teşkilatları tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. 

Parti binasındaki bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve partililer katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, teşkilat olarak halka hizmet yapan birer nefer olduklarının belirterek, genel merkezin yapmış olduğu iller arasında yapılan genel performans değerlendirilmesinde Çorum’un Türkiye 4.üncü olduğunu kaydetti.

Dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “ Yaşlılarımızla, kadınlarımızla, gençlerimizle ayrı ayrı programlar yaparak bütün Ramazan ayını rahmetiyle, bereketiyle AK Parti kadrolarına ve AK Parti belediyeciliğine yakışır bir şekilde dolu dolu yaşadık” dedi.

Ramazan ayında da eli kanlı terör örgütünün boş durmadığını kaydeden Külcü,” Terör örgütü mübarek Ramazan ayında dahi boş durmayarak, kan akıtmaya devam etti. En fazla içimizin acıdığı olay İstanbul Atatürk havalimanında yaşanan terör olayı olmuştur. Bu olayların hepsi aynı yerden yönetiliyor, bunların hepsi kukla ve bunların bir gayesi da güçlenen Türkiye’nin önünü kesmektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, tüm annelere seslenerek, “ Anne olmak çok özel bir duygudur. Çocuklarımızı vatanını, milletini seven birer gençlik olarak yetiştirmemiz için onlara sahip çıkmamız gerekiyor. Onlara AK Partinin kutlu yürüyüşünü iyi anlatmamız gerekiyor bunun içinde tüm teşkilatlarımıza büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İstanbul Atatürk havalimanında yaşanan terör olayının Türkiye’nin Rusya ve İsrail ile yaptığı anlaşmalar ile ilgisinin olduğunu söyledi.

Türkiye’de istikrarın sağlanması için başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunun altını çizen Ceylan, başkanlık sisteminin getirilmesi için Çorum milletvekilleri olarak TBMM’de gerekli çabaları harcayacaklarını kaydetti. Ceylan, Sırtını PKK terör örgütüne dayayan HDP’nin bayramlaşmak için sadece CHP’yi kabul edecekleri yönünde yaptıkları açıklamaları halkın takdirine bıraktıklarını ifade etti.

AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Türkiye üzerinde oynanan oyunlarının tek nedeninin Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi olduğunu söyledi.

AK Partinin yapmış olduğu bütün kongrelerde güçlenerek çıktığına vurgu yapan Yıldırım,” Muhalif partiler birbirlerine düşerek, kongre bile yapamazken, AK Parti birliğini ve beraberliğini korumaya devam ediyor” dedi.

AK Parti olarak güçlerini teşkilatlardan aldıklarını kaydeden Yıldırım, birlik ve beraberliklerini korudukları sürece her zaman iktidar olacaklarını savundu.

Bayramlaşma programı sonunda İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, bayramlaşmaya katılan Milletvekillerine ve Belediye Başkanına çiçek takdiminde bulundu.


İHA


Son Güncelleme: 07.07.2016 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.