Ak Parti'den danışma meclisi toplantısı

Ak Parti, yenilenen teşkilatlarla ilk Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı yaptı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 19:26
Ak Parti'den danışma meclisi toplantısı

Ak Parti, yenilenen teşkilatlarla ilk Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı yaptı.

Toplantıya Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Ak Parti Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım, Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 22. Dönem Milletvekili Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.


Toplantıda Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ birer konuşma yaptı. toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

KARADAĞ: ‘AK ADIMIZA LEKE SÜRDÜRMEYİZ’

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, teşkilat mensuplarına seslenerek siyasi çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın mesajını okuduktan sonra konuşmasına başlayan Mehmet Karadağ, 10 yıllık aranın ardından yeniden İl Başkanlığı görevine getirildiğini hatırlattı.

“Efendi olarak değil, hizmetkâr olarak partililerimizle yol yürümeye söz veriyorum” diyen Karadağ, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nda görev alan teşkilat mensuplarıyla birlikte Çorum için kolları sıvadıklarını söyledi.

Partililere yönelik uyarılarda da bulunan Karadağ, “AK Parti’nin ak adına uygun siyaset yapmayan, ilkelerimize riayet etmeyen, kurumsal kimliğimize aykırı hareket eden herkes bizi karşısında bulacak. Sahip olduğumuz değerlere bağlı olanların ise her zaman yanlarında olacağız” dedi. Karadağ, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Terörle mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu gelinen noktada etkili oldu. Dünya karşısında da olsa bu millet arkasında olduğu müddetçe Uzun Adam, dünya liderliğine koşuyor.

FETÖ, DEAŞ ve PKK gibi şer odaklarının ülkemiz üzerindeki hain emellerine karşı mücadele vermek tüm teşkilat mensuplarımızın görevi. Yalan, desise, fitne, inkar gibi tüm kötü hasletleri taşıyan bu tür hainlerin önüne düşüp, ‘buna kefilim’ gibi söylemlerle bizim karşımıza gelmeden önce iyi düşünün. Harama, helale dikkat edin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ortaya koyduğu dirayetli duruşun yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

‘ÇORUM’UN TALEPLERİ RAPORLAŞTIRILACAK’

Çorum’a birlik ve beraberlik içinde hizmet etme bilinciyle yola çıktıklarını anlatan Mehmet Karadağ, milletvekilleriyle ve teşkilat yöneticileriyle her ay düzenli olarak istişarelerde bulunacaklarını kaydetti.

AK Parti İl Başkanlığı çatısı altında oluşturdukları komisyonlardan da bahseden Karadağ, Çorum’un beklentilerini mercek altına alarak raporlaştırıp hükûmet yetkililerine sunacaklarını ifade etti.

Ar-Ge ve Ekonomi İşleri Komisyonu’a Çorum’un öncelikli taleplerinin belirlenmesi için talimat verdiğini anlatan AK Parti İl Başkanı Karadağ, şöyle konuştu:

“Çorumlu ne bekliyor? sorusunun cevabı için halkın, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının hükûmetten beklentilerini araştıracağız. Bunun için Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları, ilçe belediyeleri ve teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini içine alan bir rapor hazırlayacağız. Ortaya çıkan fotoğrafı milletvekillerimizle değerlendirip taleplerin takibatını yapacağız. İlçe teşkilatlarımız da yerelde aynı uygulamayı yaparak taleplerini bize iletecek ve hep birlikte Meclis’e taşıyacağız. Böylece daha etkin, verimli ve güçlü bir teşkilat çalışması ortaya koyacağız.

AK Parti Genel Merkezi de iktidarlarımız dönemde Çorum’da yapılan çalışma ve sunulan hizmetleri konu alan bir kitap hazırlıyor.

‘PARTİMİZE EMEĞİ GEÇENLERİ UNUTMADIK’

8 hafta süren Siyaset Akademisi programımız sona erdi. Partimiz bünyesinde Şehit Yakınları ve Gaziler Komisyonu, Esnaf ve Ahilik Komisyonu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Komisyonu’nun yanı sıra yaşlılar ve engellilere yönelik koordinasyon merkezleri oluşturduk.

Düzenlediğimiz Danışma Meclisi Toplantısı’na geçmiş dönem İl Başkanlarımızı, Merkez İlçe Başkanlarımızı, milletvekilleri, belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimizi de davet ettik. Katılamayan davetlilerimiz mazeretleriyle birlikte selamlarını ilettiler.”

KAVUŞTU: ‘ÇORUM’A HİZMETİ BIRAKMADIK’

AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, “Milletvekilliği görevimiz bitse de Çorum’a hizmeti bırakmadık” dedi.

Partisinin Çorum Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Ali Yüksel Kavuştu, kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Kavuştu, AK Parti İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlıkları’na getirilen isimler ile yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

YILDIRIM: ‘GÜÇLERİ YETMEYECEK’

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, “15 Temmuz’da içerideki maşalarıyla ülkemizi işgale kalkışanlar, şimdi ekonomimizi çökertmek istiyorlar. Allah’ın izniyle buna güçleri yetmeyecek” diye konuştu.

Anitta Otel’de düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda kürsüye gelen Murat Yıldırım, partisinin Çorum Teşkilatı’nda görev alan İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerini kutlayıp başarı dileklerini paylaştı.

“Ehliyet, liyakat ve tecrübe önemli” diyen Yıldırım, AK Parti’nin Çorum’daki yeni teşkilat oluşumunda bu kriterlere uygun isimlerin görev almasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Türkiye’nin önünde yeni bir Anayasa değişikliği referandumunun göründüğünü anlatan Yıldırım, “Bu referandumda Recep Tayyip Erdoğan ve savunduğu ilkeler için pervane olacağız. Zira o 15 Temmuz’da sonunu düşünmeden milletinin yanına koştu. Biz de sonuna kadar liderimizin yanında olacağız” dedi.

Türkiye’de evlere şenlik bir ana muhalefet partisi lideri olduğunu söyleyen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Adana’da katıldığı mitingde teröre destekten cezaevine atılmış gazeteci müsvettelerinin isimlerini okutarak yoklama alıp ‘burda’ diye bağırttırarak o teröristleri alkışlattırıyor. Onlar teröristleri bizse vatan için can veren şehitlerimizi alkışlıyor ve anıyoruz” şeklinde konuştu.

Yıldırım, “AK Parti iktidarda olmasaydı, Türkiye 15 Temmuz’da işgal edilecekti. Şimdi ekonomik olarak ülkemizi çökertmek istiyorlar. Allah’ın izniyle buna güçleri yetmeyecek” ifadelerini kullandı.

Danışma Meclisi Toplantısı, konuşmalar ve yapılan sunumların ardından basına kapalı olarak devam etti. 

 

Son Güncelleme: 12.12.2016 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165