Ak Parti'den İlçe Başkanları Toplantısı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

15 Şubat 2016 Pazartesi 16:58
Ak Parti'den İlçe Başkanları Toplantısı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. 

Toplantıya, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı. Teşkilat çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda İl Başkanı Bekiroğlu, ilçe başkanlarına AK Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen AKBİS sisteminin yanı sıra, bundan sonra yapılacak olan danışma meclislerinin yeni konsepti hakkında bilgiler verdi.

"ÜLKEDE HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ BOZULMASINA MÜSAADE ETMEYİZ"

Türkiye'nin gücü, büyüklüğü, kararlılığı ve iradesinin, terör örgütünü de, arkasındaki güçleri de ezmeye yetecek düzeyde olduğunu dile getiren Bekiroğlu, Türkiye'de huzur ve güven ortamının bozulmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Devleti sokakta bulmadıklarını, ülkenin geleceğini üç beş terörist, üç beş işbirlikçiye terk etmediklerini ve etmeyeceklerini kaydeden Bekiroğlu, terör sorununun eninde sonunda çözüleceğini dile getirerek bundan hiç kimsenin şüphesi olmamasını istedi.

Mevcut anayasanın ülkenin sırtında bir kambur olduğunu dile getiren Bekiroğlu, Türkiye'nin ayağındaki prangalardan kurtulması için yeni anayasanın şart olduğunun altını çizdi.

Çorum'u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, "AK Parti kurulurken 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla yola çıktık. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmedik. Kimseye ayrım yapmadık. Ne aldatan olduk, ne aldanan. İlçeleriyle, köyleriyle Çorum'u bir bütün olarak gördük. Biz milletten aldığımız emanete halel getirmedik. Çorum'u ilçeleriyle birlikte daha güzel yarınlara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

"KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ BELLİ HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Türkiye'nin kırmızı çizgilerinin belli olduğunu belirterek, herkesin aklını başına alması gerektiğini söyledi.

Suriye'de yaşanan olayların ortada olduğunu ve Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin herkes tarafından bilindiğini kaydeden Ceylan, Rusya'nın Suriye'de Türkmen vatandaşları bombalamasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

En son angajman kuralları gereği Fırat'ın batısına geçtiği andan itibaren PYD mevzilerinin vurulduğunu hatırlatan Ceylan, "Fırat'ın batısına tekrar geçerlerse yine aynı şekilde vurulacaklar. Oradan çekilene kadar bu tavrımız devam edecektir. Bu bölgede Türkiye belirleyici güçtür. Bölgenin gündemini belirlerken kimse Türkiye'yi masanın dışında bırakamaz. Artık eski, hasta Türkiye yok. Ayaklarının üzerinde dimdik duran, ekonomisi güçlü, güçlü bir siyasi iradeye sahip Türkiye vardır. Gerekirse müttefiklerimizle kara harekatı düzenlenecek. Bu bölgede eğer bir oyun oynanacaksa bu oyunda biz başrol oynarız. Bizim başrol oynamadığımız hiçbir oyunu kabul etmeyiz. Ulusal güvenliğimiz, Misak-ı Milli sınırlarımız söz konusuysa biz her zaman bunun karşısında oluruz. Bizim Suriye'de bulunan Türkmen kardeşlerimizi de hiçbir zaman kimsenin yok saymasını kabul edemeyiz. Elimizden gelen tüm desteği veririz. Bizim için PKK, PYD neyse DAİŞ de, IŞİD de aynıdır. Senin benim terör örgütün yoktur. Hepsi aynı kefededir.

Avrupa şunu bilsin bugün besledikleri terör örgütleri yarın onların başına bela olabilir" ifadelerini kullandı.








Son Güncelleme: 15.02.2016 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165