Akademik personele cübbeleri giydirildi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbeleri giydirildi.

02 Aralık 2016 Cuma 09:06
Akademik personele cübbeleri giydirildi


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan tarafından unvanı yükselen ve ataması yapılan akademik personele cübbeleri giydirildi.

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına ataması yapılan Prof. Dr. Betül Bozkurt’a, Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. Barış Yılmaz ile Cerrahi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalına Doç. Dr. M. Murat Baykam’a; Doçent unvanına yükselen Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Özkayar, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümüne Doç. Dr. Sinan Başçeken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Doç. Dr. Metin Uçar ile Maliye Bölümüne Doç. Dr. Deniz Aytaç, Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümüne Doç. Dr. Cengiz Baykasoğlu ve Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümüne Doç. Dr. Cem Koçak’a cübbeleri Rektör Prof. Dr. Alkan tarafından giydirildi.

Üniversitede gerçekleşen son atamalar ve unvanı yükselen akademik personel ile birlikte öğretim üyesi sayısı 45 Profesör, 48 Doçent ve 170 Yardımcı Doçent olmak üzere 263’e, toplam öğretim elemanı sayısı ise 639’a ulaştı.


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, ataması yapılan ve unvanda yükselen akademik personeli tebrik eder, başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 02.12.2016 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.