Akıl Oyunları Projesi’ne imza

Çorum Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Akıl Oyunları Proje imza töreni düzenlendi.

18 Aralık 2014 Perşembe 17:19
 Akıl Oyunları Projesi’ne imza


Çorum Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Akıl Oyunları Proje imza töreni düzenlendi.


Çorum il genelinde eğitim alan ilk ve ortaokul öğrencilerini kapsayan proje; Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi’nde uygulanacak.


Çorum Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen proje imza töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük; zihinsel becerileri üst seviyeye çıkartarak etkin kullanımının sağlanmasının eğitimin temel mantığını oluşturduğunu söyledi.


Bu amaca hizmet etmek üzere her türlü imkânın değerlendirildiğini belirten  Büyük, çocukların, temel olarak hayatı oyunlarla öğrendiklerini, proje ile de oyun oynarken üst düzey zihinsel becerilerin de geliştirilmesininin amaçlandığını belirterek, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitim konusunda desteklerini esirgemeyen Çorum Belediyesi’ne de teşekkür etti.


Çorum Belediyesi adına proje imza törenine katılan Başkan Yardımcısı Zeki Gül ise, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışı gereği özellikle eğitim alanında her türlü desteğe açık olduklarını, gelecek nesilleri yetiştirmenin özveriyle mümkün olabileceğini söyledi.


Proje kapsamında; Çorum il genelinde eğitim alan ilk ve ortaokul öğrencileri kendi okullarında  Satranç, Mangala, Haneo Kulesi, RubiskRace, T-Tangram eğitimler alacak. NFK Kültür Merkezi’nde turnuvalar yapılarak kazananlara çeşitli ödüller verilecek.




Son Güncelleme: 18.12.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.