Akörenliler kahvaltıda buluştu

Osmancık Akören Köyü Derneği tarafından İstanbul'da düzenlenen kahvaltı programı yoğun ilgi gördü.

23 Aralık 2014 Salı 10:47
 Akörenliler kahvaltıda buluştu


Osmancık Akören Köyü Derneği tarafından İstanbul'da düzenlenen kahvaltı programı yoğun ilgi gördü.


Akören Köyü Derneği hemşehriler arasında kaynaşmaya katkı sağlamak amacıyla Tuzla Beyzade Restoranda kahvaltı verdi.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ın da katıldığı kahvaltıya Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık, Cumhuriyet Savcısı Zeki Şen, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar,  Akören Köyü Muhtarı Mehmet Kalabalık, Kartal Cezaevi Müdürü Orhan Arıkan, Astsubay Cafer Ateş, Akören Ş. Erol Keskin Okul Müdür Yrd. Hüseyin Yalçın, Osmancık Dernek Başkanı Serdar Gürsoy, Akören Cami Derneği Başkanı Özcan Tatar ve İstanbul'da yaşayan çok sayıda Osmancıklı katıldı.


Akören Köyü Dernek Başkanı Ünal Kalabalık programın amacının Osmancıklılar olarak bir arada vakit geçirmek ve kaynaşmak olduğunu belirterek "Gönlümüzden, yüreğimizden ve aklımızdan geçenleri paylaşmak, dostlarımız ve sevdiklerimizle özlem gidermek, dernek faaliyetleri hakkında konuşabilmek için kahvaltı bahane olsun, hoş bir sohbette buluşalım istedik. Bizleri kırmayıp davetimize katıldığınız için derneğimiz adına şükranlarımı sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş da birlik ve beraberlik içeren buluşmaların hemşehrilik bilincinin gelişmesine katkı sağlayacağını belirterek dernek yönetimine teşekkür etti.


İstanbul'da yaşayan Osmancıklılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karataş, kahvaltıya katılan hemşerilerine ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi.




Son Güncelleme: 23.12.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165