Akpınar’a engelli aracı hediye etti

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İskilipli Bedensel Engelli Özkan Akpınar’a Engelli Aracı hediye etti.

21 Mart 2017 Salı 14:40
Akpınar’a engelli aracı hediye etti

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İskilipli Bedensel Engelli Özkan Akpınar’a Engelli Aracı hediye etti.

İskilip’te yaşayan Bedensel Engelli Özkan Akpınar’ı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa LEK, İskilip İl Genel Meclis üyeleri Üzeyir Esenkaya, Yusuf Kaya ve Sadettin Babuçcu, İskilip Belediye Başkan Vekili Murat ÖNDER ve İskilip Belediye Meclis Üyesi Fatma Selvi evinde ziyaret etti.

Ziyarette Bedensel Engelli olan Özkan Akpınar’a özel yapılan engelli aracı armağan edildi. Engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir yaşam sunmayı kendilerine görev edindiklerini belirten Kaya, İl Genel Meclisinin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetini kaybetmeden, engellerini aşmaları için, yaşamlarına küçük dokunuşlarla katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Konuşmasının sonunda Kaya, “Ülkemizde yaşayan Engelli vatandaşlarımız için son 10-15 yıl içerisinde artan hassasiyeti projelerle destekliyerek, engelli hayatları engelsiz yaşamlara dönüştürme gayretiyle, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Akpınar ailesi de, oğlumuz için özel yapılan bu engelli aracı ile yaşantılarının daha da kolaylaşacağını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.