Akşemseddin Camii yanına park yapılacak

Akşemsettin Camii, park ve meydan projeleri ile cazibe merkezi oluyor.

29 Temmuz 2015 Çarşamba 17:26
 Akşemseddin Camii yanına park yapılacak


Akşemsettin Camii,  park ve meydan projeleri ile cazibe merkezi oluyor.

Çorum Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak ibadete açılan Akşemseddin Camii’nin etrafı da yeşillendiriliyor. Belediye, caminin doğusunda yer alan 6 dönümlük boş alanı park yapacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Akşemseddin Camii’nin Çorum’un silüetini değiştirdiğini ve şehrin ilk dört minareli camisi olduğunu ifade edere böyle güzel bir caminin etrafının da camiye yakışır olması için çalıştıklarını söyledi.


Hazırladıkları proje ile caminin doğusunda bulunan 6376 m2 alana sahip boş alanı oturma bankları, süs havuzları ve yeşil alanları ile güzel bir park yapacaklarını vurgulayan Alper Zahir, “Belediyemiz şehrin her tarafından alt yapı ve park-yeşil alan çalışmalarını hızla sürdürüyor. Akşemseddin Camii’miz Çorum’un simgesi oldu. Etrafını güzelleştirmek de bizlere nasip oldu. İhalesini gerçekleştirdiğimiz parkı 2,5 ay içerisinde inşallah halkımızın kullanımına sunmuş olacağız” dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, park yapımının tamamlanması ile birlikte yetişmiş ağaç ve bitki çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 29.07.2015 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165