Aktif Sen 14 Aralık’ı protesto etti

Aktif Sen Çorum Şubesi, Zaman Gazetesi ve Samanyolu Yayın Grubu yöneticilerinin de gözaltına alındığı...

16 Aralık 2014 Salı 14:06
 Aktif Sen 14 Aralık’ı protesto etti


Aktif Sen Çorum Şubesi, Zaman Gazetesi ve Samanyolu Yayın Grubu yöneticilerinin de gözaltına alındığı 14 Aralık operasyonunu eleştirdi.


Bugün saat 12.15’de Adalet Sarayı önünde gerçekleştirilen ve Aktif Sen İl Temsilcisi Adem Yücel’in yaptığı basın açıklamasına, Tek Yıldız Gazetesi Sahibi Zekeriya Yurttaş, Yazı İşleri Müdürü Nadir Yücel, Zaman Gazetesi ve STV temsilcileri ile dernek üyeleri destek verdi.


Mevcut iktidarın yaptığı hataları söyleme, sorgulama konumunda olan medya organlarını susturmak ve sindirmek için her şeyi yaptığını savunan Aktif Sen İl Temsilcisi Adem Yücel, bütün bu yapılanların birer utanç ve ibret vesikası olarak tarihin karanlık sayfalarında yerini alacağını belirterek, “Biz de Aktif Eğitimciler Sendikası  olarak, bu onurlu, haklı, vicdanlı mücadelenin daima arkasında ve yanında olacağız. Üyelerimizden ve aziz milletimizden aldığımız güçle gerçekleri korkmadan söyleyecek ve haksızlıklar karşısında asla susmayacağız.” dedi.


Tek Yıldız Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nadir Yücel de 14 Aralık Operasyonunu sert bir dille eleştirdi. ‘Özgür Basın Susturulamaz’ sloganı atan kalabalık basın açıklamasının ardından dağıldı.  





Son Güncelleme: 16.12.2014 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.